Voor- en naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang.
Vóór schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen en in vakanties ... Kinderopvang Humanitas zorgt ervoor!

Buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd. Vóór en na school, op vrije dagen en in vakanties. De buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas is een plek waar voor ieder kind wat te beleven is. De professionele, gediplomeerde pedagogisch medewerkers plannen iedere dag verschillende activiteiten: sport en spel, knutselen, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops. Er is dansles en voetbaltraining. Maar kinderen kunnen zich ook lekker terugtrekken in een hoekje met een boek. Alles mag, niets moet!
 
Met ingang van het schooljaar 2007/2008 heeft basisschool De Regenboog een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Kinderopvang Humanitas om uw kind(eren) een passend en sluitend dagarrangement aan te bieden van 07:30 tot 18:30 uur, waarbij een optimaal aanbod gecreëerd wordt van Opvang, Onderwijs en Ontspanning. De voorschoolse opvang vanaf 07:30 uur is in het gebouw van Kinderopvang Humanitas naast de Regenboog, voor de naschoolse opvang worden de kinderen vanuit de groep begeleid naar een locatie buiten het gebouw.

Heeft u interesse en denk je erover om je kind van het aanbod bij de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas gebruik te laten maken? Neem dan contact op met het regiokantoor van Kinderopvang Humanitas en vraag, indien gewenst, een informatiepakket aan. Zie voor contactgegevens en meer informatie www.kinderopvanghumanitas.nl.
 
Buitenschoolse opvang… een plezierige oplossing om drukke taken met een gerust hart uit te kunnen voeren