Werken bij

Werken bij

Basisschool De Regenboog?

Een plezierige en betrokken onderwijsomgeving met meer verantwoordelijkheid en regelruimte!
 
Basisschool De Regenboog is een relatief kleine en daardoor overzichtelijke en persoonlijke basisschool, centraal gelegen in de wijk de Grobbendonck. Een ideale omgeving met groenvoorzieningen, weinig verkeer en veel speelgelegenheid rondom de school. Vlakbij is Kinderdagverblijf Dikkie Dik te vinden en sporthal De Haspel waar we veelvuldig gebruik van maken.
 
Onze leerlingen zijn met name afkomstig uit de Grobbendonck en het centrum. Daarnaast komen er steeds meer leerlingen vanuit de woonomgeving aan de andere kant van de Tilburgseweg.
 
De Regenboog kent leslokalen met de benodigde faciliteiten, een speelzaal (voor de groepen 1-2), een documentatiecentrum en een grote aula voor allerlei activiteiten. Een handenarbeidlokaal en een aantal hoekjes waar met computers wordt gewerkt.
 
Onze school heeft ongeveer 230 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Naast fulltime en parttime leerkrachten hebben wij een vakleerkracht muziek in dienst. Een drietal leerkrachten kent coördinerende taken op het gebied van Informatica en Communicatie Technologie (ICT), cultuureducatie en techniek. Daarnaast zijn er aan onze school een administratieve kracht en een conciërge verbonden.
 
Onze school valt onder het bestuur van de Stichting Edu-Ley.
Deze stichting beheert in Goirle een zestal basisscholen, te weten De Bron, Kameleon, de Open Hof, De Bongerd, Het Schrijverke en  De Regenboog.
 
De Regenboog is een actieve basisschool waar kinderen zich spelend en lerend ontwikkelen. Leerkrachten vormen samen met ouders voorwaarden zodat kinderen hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Plezier, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn daarbij onze kernwaarden.
 
We streven ernaar dat het voor iedereen binnen onze school prettig is om hier te zijn, te leren en te werken. Daarom hebben we veel aandacht voor elkaar en voor sfeermomenten. Leerkrachten zijn met elkaar in gesprek, kijken bij elkaar in de klas om van elkaar en met elkaar te leren. Er is ruimte voor onder andere her- en bijscholing, functionerings- en beoordelinggesprekken en het werken met stagiaires.
 
Ouders komen in de school en werken op allerlei niveaus samen met kinderen en leerkrachten.
We hebben plezier in ons werk en streven naar kwaliteit en resultaat. We zijn een team dat vorm geeft aan gedeeld leiderschap en aan gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een team waarin de begrippen openheid, vertrouwen, oprechtheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zorg voor elkaar inhoud krijgen. Voor jou als professional betekent dat een uitdaging, namelijk: meer verantwoordelijkheid en regelruimte!

 

Herken jij jezelf? In de kernwaarden en visie van De Regenboog? Kijk dan onder Vacatures of er momenteel mogelijkheden zijn om ons betrokken en gezellige team te versterken!

Binnen onze stichting zijn er andere vacatures waar u ook op kunt reageren!