Wij zijn de kanjers van groep 4!
Welkom!

Leuk dat je op de pagina van onze groep kijkt. Wanneer je naar beneden scrolt, kom je vanzelf langs allerlei dingen die wij dit jaar als klas hebben gedaan. 
 
Jaaropening


Voor de jaaropening bedachten we samen met de klas een liedje.

Lessen drama, muziek en theater (gegeven door het Factorium)

    
   

We leerden dansen, muziek maken en toneelspelen van juf Eva, meneer Jeroen en meneer Bart van Het Factorium.

Herfstwandeling 


   
   
Om het thema herfst af te sluiten, maakten we een wandeling naar het bos. Daar voerden we allerlei opdrachten uit in groepjes. Pietengym 

        

Gym krijgen we van juf Ilse. In de week dat Sinterklaas op school kwam, kregen we pietengym!


Gelden vr Helden

  
  
 

De hele klas had geld opgehaald voor Stichting Leergeld en gingen dat inleveren bij Gelden vr Helden in het centrum van Goirle. Daar mochten we allerlei activiteiten doen. 


Kerstviering

 
 

Voor tijdens de kerstviering had iedereen heerlijke hapjes gemaakt. Ook zagen alle kinderen er prachtig uit. De ochtend na de kerstviering hebben we samen het frisbeespel gespeeld dat we van Sinterklaas hebben gehad.


Lezen en knuffelen

 

 
         

Op de ochtend voor de vakantie begon, mochten alle kinderen hun knuffel mee naar school nemen. Ze mochten een fijn plekje uitzoeken om samen met hun knuffels lekker te lezen. Iedereen heeft ervan genoten!Sneeuwpret

    

Het had ontzettend hard gesneeuwd. Dat konden we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan!
   


Pictogrammen ontwerpen tijdens taal

     

Alle kinderen mochten tijdens de taalles een eigen pictogram ontwerpen voor op hun slaapkamerdeur. Ze mochten daarna bij elkaar gaan raden wat het pictogram betekende.


CarnavalWe vierden Carnaval samen op school en bij caf D'n Brands. Ook liepen we met de hele school in een heuse optocht. Iedereen had zich flink uitgedost!

Er zijn nog meer foto's gemaakt. Deze staan hier op de schoolsite.