nieuwsbrief 04-12-2020

nieuwsbrief 04-12-2020

Belangrijke data:
 

  • Week van 7 december: adviesgesprekken voor het voortgezet onderwijs groep 8
  • Vrijdag 11 december de scholenquiz van Gelden vûr Helden online voor groep 7 en 8
  • Donderdag 17 december: kerstviering op school, normale roostertijden
  • Vrijdag  18 december: Muziekbingo van Gelden vûr Helden online  bedoeld voor alle groepen
  • Kerstvakantie van 21 december 2020 t/m 3 januari 2021
 
Sinterklaas
Bezoek vandaag van de Sint met zijn roetveegpieten op onze school. Na een ontvangst in de Haspel, had de Sint  een audiëntie in de gemeenschapsruimte per groep. De overige groepen hadden “pietengym” in de Haspel en knutselopdrachten en surprises in de groep. Het was dit jaar wat anders als anders door de Corona-maatregelen, maar niet minder gezellig. De kinderen en de leerkrachten hebben genoten het was een super leuk kinderfeest op de Regenboog. Voorbereidingsgroep Sinterklaas heel erg bedankt voor al het werk dat is verzet door jullie.Kerst voorbereidingen
Sint is nog maar net vertrokken bij de Regenboog, of de eerste voorbereidingen voor de kerst worden al gemaakt. Dit weekend gaat de werkgroep kerst (ouders en leerkrachten) het gebouw omtoveren in kerstsfeer. Speciaal in het weekend omdat de ouders niet in het gebouw kunnen vanwege de Corona maatregelen. Alvast heel erg bedankt hiervoor. In de loop van de volgende week krijgen de kinderen een brief mee naar huis waarop staat hoe en wat er gaat gebeuren met de kerstviering op school.

 
Gelden vûr Helden scholenquiz
Volgende week doen groep 7 en 8 mee met de  scholenquiz van Gelden vûr Helden.
Gelden vûr Helden organiseert in samenwerking met Jeugdvakantiewerk weer een scholenquiz gemaakt voor de groepen 7 en 8. Op vrijdagochtend 11 december krijgen de groepen in de klas de Scholenquiz. Van 10.00 uur tot 12.00 uur moeten de klassen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Ze mogen alle hulp gebruiken zoals chromebooks, telefoons en hulplijnen. Alleen geen contact met een andere groep die ook mee doet aan de quiz. De quiz bestaat uit verschillende rubrieken zoals Sport, Games & Gadget, Muziek en Jeugdvakantiewerk. Dat gaat weer een hele happening worden voor de kinderen en hun leerkrachten. Alvast heel veel succes gewenst.
Voor wie nog niet weet wat Gelden vûr Helden is: Gelden vûr Helden – Goirle en Riel | Steun jij onze helden? (geldenvurhelden.nl) en Jeugdvakantiewerk Goirle: Kinderen Informatie – Jeugdvakantiewerk Goirle (jvwgoirle.nl)
 


 
Ik wens je allemaal een leuke pakjesavond en een fijn weekend
Tot volgende week