Kerstviering 2020

Kerstviering 2020

Wellicht hebt u deze brief al op papier ontvangen of gelezen in de app van uw groep. Voor de zekerheid nogmaals via dit kanaal!


Beste ouders en kinderen,
 
Op donderdag 17 december vieren we met elkaar op school kerst. Jullie komen gewoon om 8:45 uur naar school en zijn om 15:30 uur weer uit. Op deze dag lunchen we met elkaar in de klas. Dat betekent dat iedereen die dag overblijft. Voor de lunch wordt gezorgd. Fruit nemen de kinderen wel zelf mee naar school.
 
De gehele dag staat in het teken van kerst. Het is leuk als de kinderen feestelijk aangekleed naar school komen. Eventueel met lichtjes (kerstmuts, kerstlampjes, etc)
 
In de middag gaan we kerststukjes maken met elkaar. Om kerststukjes te maken hebben we veel spullen nodig. Elk kind heeft een bakje met oase nodig met een kaars en kleine versieringen (kerstballetjes, takjes, dennenappeltjes, etc)
Vanaf 10 december mogen de kinderen dit meenemen. Het is fijn als alle spullen in een zak zitten voorzien van naam.
 
Naast het maken van de kerststukjes gaan we in de middag ook een sportieve activiteit doen in de haspel of in de speelzaal. Hiervoor moeten de kinderen hun gymschoenen meenemen en eventueel gymkleren.
 
Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd terecht bij de kerstwerkgroep.
 
Namens de kerstwerkgroep,
Kim Stoop, Annemieke Goossens, Nicole van Oirschot,
juf Chinouk, juf Anita, juf Mieke