Onze app

Onze app

Zoals veel ouders hebben gezien, hebben we een nieuwe app. Hier en daar is het nog niet volledig en lopen we tegen dingen aan wat nog niet volledig werkt. Daarom gaan er nog enkele dingen gewijzigd worden. Hopelijk begrijpt u dat!

In de app ziet u "Ouderportaal", waar u door kunt klikken naar ParnasSys. Een hele tijd terug hebt u daarvoor inloggegevens gehad. Wanneer u zich daarmee inlogt, kunt u uw NAW gegevens wijzigen.

Er staat ook "Schoolgesprek". Dit gebruiken we om gesprekken te plannen, zoals de kennismakingsgesprekken die binnenkort zijn. U krijgt op zeer korte termijn gegevens om in te loggen en een moment te kiezen voor het kennismakingsgesprek. 

Er zijn ook ouders die hun account niet hebben geactiveerd voor de app. Deze ouders krijgen een nieuwe activatielink gestuurd, welke zij binnen 72 uur geactiveerd dienen te hebben. Na deze 72 uur vervalt de link. Wanneer u uw account hebt geactiveerd, moet u "Basisschool App" downloaden op uw telefoon via de PlayStore. In de de app zoekt u naar "De Regenboog" (in dat lijstje staan wij onderaan) of u zoekt op "Goirle" en selecteer onze school. Daarna kunt u met uw aangemaakte account inloggen en er gebruik van maken!